GDPR-fortegnelse

– for Svendborg Svømmeklub

Svendborg Svømmeklub
Centrumpladsen 3
5700 Svendborg
CVR 25 97 89 19

Sidst ændret den 27. august 2018.

1. Hvem har ansvaret for databeskyttelse i foreningen?

Svendborg Svømmeklub (SSK) er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger:
Formand: Carsten Kallesøe
E-mail: sskcbk@youseepost.dk

Som udgangspunkt behandler Svendborg Svømmeklub ingen personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse.

2. Hvad er formålene med behandlingen?

Indhentning af børneattester, på træner og ledere.

3. Hvilke personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse, behandler vi?

CPR-nummer.

4. Hvem behandler vi oplysninger om?

Der behandles oplysninger for de trænere og ledere hvor det er lovpligtigt at indhente børneattester.

5. Hvem videregives oplysningerne til?

Ved indhentelse af børneattester videregives CPR-nummer til politiet. Herudover videregives personoplysninger i form af CPR-nummer, oplysninger om strafbare forhold til DIF og DGI, hvis en børneattest har anmærkninger.

6. Hvornår sletter vi i foreningen personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse?

Børneattest oplysninger opbevares så længe personen fungerer i sit virke.

7. Hvordan opbevarer vi de personoplysninger, der er tillagt en højere grad af beskyttelse?

Børneattester opbevares forsvarligt hos Kasseren.

8. Hvad skal vi gøre, hvis der sker et brud på persondatasikkerheden?

Hvis alle eller nogle af de registrerede oplysninger bliver stjålet, hacket eller på anden måde kompromitteret, kontakter vi vores hovedorganisation og drøfter eventuel anmeldelse til politiet og til Datatilsynet.

9. Hvad kan vores IT-system, og har vi tænkt databeskyttelse ind i vores IT-systemer?

Vi benytter Conventus og har en databehandleraftale med firmaet. Conventus foretager automatisk sletning af personoplysninger efter fastsat procedure.

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
Pk idTil Piwik statistikPiwik1 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere